Хлопець із прапором
Рекламно-інформаційна агенція
Громада-Інформ
Рекламно-інформаційна агенція "Громада-Інформ"Надіслати повідомленняКарта сайту Рекламно-інформаційна агенція "Громада-Інформ"
Новини Прайси Новинки Акції Розсилка Контакти Шкіргалантерея
Невеличкий острів

Каталог продукції

Підписка на новини

Електронна пошта:

Ваше ім’я:

Компанія:

Координати

РІА "Громада-Інформ"

УВАГА!!!  Наш новий вид діяльності - це вишуканий посуд відомої німецької фірми Villeroy&Boch. З питань придбання посуду прошу звертатись: тел/вайбер: +38 066 264 87 05 (Тетяна)

 З питань рекламної сувенірки прошу звертатись: тел./вайбер: +38 067 233 40 08 (Павло)

 

 вул. Північна, 2/58, кв. 3
Україна, м. Київ, 04214

 

Kyivstar/Viber:

(098) 233-40-08

Lifecell:

(073) 233-40-08


електронна пошта:  inform@gromada.ua

 

для скарг та пропозицій:

  • gromada@i.ua
  • тел./Viber/WhatsApp +380672334008

Надіслати повідомлення
Громада-Інформ

Продвигайте также свою страницу

Головна > Новини > Сьогодні увесь світ вперше відзначатиме Міжнародний день дівчат / 11.10.2012

Новини > Сьогодні увесь світ вперше відзначатиме Міжнародний день дівчат / 11.10.2012

   Відповідно до досліджень Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, дівчата – одна з найбільш маргінальних і дискримінаційних груп по всьому світу. Вони складають 70% найбіднішого населення та є значно вразливішими до таких глобальних проблем як ВІЛ/СНІД, дитячий труд та рабство, домашнє насильство тощо. Тому Генеральна Асамблея ООН вирішила обрати окремий день, в який особливо акцентувати на проблеми, які виникають у дівчат в різних куточках світу.

     Українські дівчата не є виключенням глобальних трендів. Відповідно до даних ситуативного дослідження Міжнародного правозахисного центру "Ла Страда Україна" щодо розвитку секс-туризму в Україні, саме дівчата, переважно віком від 16-17 років, залучені до цього процесу. Відповідно, ця вікова група є найбільш вразливою до втягнення в індустрію секс-туризму, адже виглядають дівчата цього віку як цілком повнолітні, і секс-туристи можуть навіть не замислюватися і не здогадуватися про те, що за сексуальні стосунки із цією особою передбачена кримінальна відповідальність. Це, у свою чергу, збільшує ризик захворювання дівчат на ВІД/СНІД, підліткову вагітність, аборти або відмову від дитини.

    Асоціація гайдів України, єдина всеукраїнська громадська організація для дівчат, звертається до представників засобів масової інформації розповсюдити інформацію про святкування Міжнародного дня дівчат та привернути увагу українського суспільства до проблем  українських дівчат.

     Довідка: Асоціація гайдів України (АГУ) єдина всеукраїнська громадська організація для дівчат, яка діє в Україні з 1996 року. Мета діяльності:  сприяння розвитку та формуванню соціально-зрілої жіночої особистості в її власних інтересах та в інтересах держави. АГУ є асоціативним членом Всесвітньої асоціації дівчат-гайдів та дівчат-скаутів (WAGGGS).

« попередня   всі заголовки   наступна »
Створення сайтуweb-студія «Kenga» Cтудія «Kenga»